De Hervormde Stichting het Stift is trots te mogen aankondigen dat natuurfotograaf René Japink in de Stiftswijzer gaat exposeren. De bezoeker wordt in de maanden maart en april getrakteerd op een doorkijkje in de prachtige natuur om ons heen. De Twentse landschappen bij zonsopgang en -ondergang, in diverse seizoenen en weersomstandigheden, spatten van het beeld.

De interesse voor natuurfotografie is ontstaan tijdens de tourritten met zijn dochter Marlon. Rijden door het Twentse landschap geeft hen beiden ontspanning. De gedeelde passie voor fotografie schepte niet alleen een band, maar leverde ook prachtige plaatjes op.

Want ook de 16-jarige Marlon fotografeert graag. In haar foto’s kan ze op geheel eigen wijze haar creativiteit kwijt, wat resulteert in bijzondere beelden.

Gestimuleerd door de vele positieve reacties, deelt René zijn beelden graag met anderen en is een eerste expositie een feit. René en Marlon exposeren een selectie uit hun prachtige collectie in de Stiftswijzer van 27 februari tot en met 24 april 2021.

Natuurfotografie van René Japink op Instagram en Facebook: renejapink

De Stiftswijzer is dagelijks vanaf 9:00 – 18:00 uur open: www.het-stift.nl

Voor een kop koffie bij de Stiftsjuffer, zie openingstijden: www.destiftsjuffer.nl