Stift Musical Encounters

Laden Evenementen

Meer dan twintig talentvolle deelnemers, studenten uit binnen- en buitenland, hebben zich aangemeld voor de tweede editie van de Stift Musical Encounters en duiken begin mei in het Twentse Weerselo zes dagen lang onder in een intensief programma van individuele masterclasses en kamermuziek. De ochtenden zijn voor individuele lessen; in de middagen wordt er gewerkt in ensembles. De internationaal gerenommeerde Masters, onder leiding van Daniel Rowland, spelen samen met de studenten enkele concerten, die via livestream bij het publiek thuis te volgen zullen zijn.

Bekijk hier het concertprogramma.

De eerder aangekondigde start van de kaartverkoop op 8 april is afgeblazen, aangezien de online concerten kosteloos te volgen zullen zijn voor het publiek. De links naar de livestreams worden eind april gepubliceerd op de website www.stiftmusicfestival.nl

Op woensdag 5 mei geven de Masters het startsein met een feestelijk Openingsconcert vanuit de Stiftskerk in Weerselo; de daaropvolgende concerten op 7 en 8 mei spelen de studenten onder begeleiding van de Masters. Het Slotconcert op zondagmiddag 9 mei is het gezamenlijke concert van Masters met studenten; het wordt het hoogtepunt na zes dagen lang intensief studeren door Masters en aanstormend talent.

Ga naar de bovenkant