Aanmelden NL Doet

Vrijwilligersdag zaterdag 16 maart 2024 op Het Stift te Weerselo!!

Ook jullie handen maken samen licht werk:Een gegarandeerde gezellige dag waarbij we samen de handen uit de mouwen steken. Natuurlijk worden de zware en lichte klussen naar draagkracht verdeeld.
De Stiftskerk, Stiftswijzer en Stiftsschool worden opgeruimd en schoongemaakt. De terreinen rondom de kerk en school worden geveegd en onkruidvrij gemaakt. In het bos schonen we het voedselbos op, waardoor deze en het belevingspad Riddertje Hugo steeds meer vorm krijgen. Voor al deze klussen is hulp nodig. Heeft u zin, de tijd en eventueel de middelen om te helpen?! Natuurlijk belooft het ook weer een gezellige dag met mooie ontmoetingen te worden.
Inloop vanaf 09.00 uur (eerst koffie) en tot ongeveer 15.00 uur verwachten we bezig te zijn. Daarna is het tijd voor een welverdiend hapje en drankje. Helpt u ook een handje mee?

NL DOET u ook mee? Tot ziens op zaterdag 16 maart op Het Stift te Weerselo! Aanmelden kan hier!

    Wist u dat?:

    Stichting Het Stift heeft een Masterplan (het Stift 2030) opgesteld om het historische karakter, de toeristische functie en de belevingswaarde van Het Stift in Weerselo te behouden en versterken. Bijgedragen aan de  dit plan hebben de volgende partijen:  “leader”, “de provincie Overijssel” en het “Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling” Wilt u Het Stift steunen? Wordt dan Noaber van Het Stift.